27Değerli katılımcılar,

Obezite, sigaraya bağlı ölümlerin ardından önlenebilir ikinci ölüm nedenidir. Dahası, tüm gayretlere rağmen sıklığı giderek artmaktadır ve bir salgındır.

Yaklaşık 3 yıldır Uluslararası Obezite Cerrahisi Derneği (IFSO) tarafından Center of Excellence belgesi ile sertifikalanmış olan merkezimiz, 10 yıla yakın süredir obezite tedavisine multidisipliner bakış açısıyla yaklaşmakta olup, bu alanda dünya öncülerinden A.B.D. Lenox Hill Hastanesi – New York Bariatrics grubu ile de işbirliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Kanıta dayalı tıp ve çoklu bilimsel yaklaşımın ana ilke olduğu günümüzde, obezite cerrahisinin uzun dönemdeki başarısı ancak doğru beslenme ve psikolojik destek programları ile mümkün olabilmektedir.
Bu amaçla, Lenox Hill Wellness Program Direktörü ve New York Bariatrics Baş Diyetisyeni Sn. Sharon Zarabi’nin katılımıyla “Bariatrik Cerrahide Beslenme, Psikoloji ve Davranış Terapilerinin Önemi” başlıklı konferansı düzenlemekteyiz.

En güncel yaklaşımları sizlerle paylaşmak ve katkılarınızı almak amacıyla toplantımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,
Prof. Dr. Mehmet Ali Yerdel

Kayıt Bilgileri

Konferans kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır. Diyetisyen, Psikolog, Psikiyatrist ve Obezite Cerrahisi uygulayan Genel Cerrahi Uzmanları kabul edilmektedir. Kayıt sırasına göre ilk 50 kişi kabul edilecektir.

Konferans ücretsizdir. Kayıt; konferans alanına girişi, bilimsel oturumları, çay-kahve molasını,  sertifikayı ve İstanbul Bariatrics Aylık Hasta Destek toplantısını kapsamaktadır.

Konferans alanına yaka kartı olmayan kişiler alınmayacaktır. Yalnızca “BURADAN” web sitesi üzerinden yapılan kayıtlar ile konferansa kabul edilecektir. Girişte kayıt alınmayacaktır. Kaydı kesinleşenlere e-posta ile konfirmasyon gönderilecektir.

Nerede?

Four Seasons Hotel, Sultanahmet
Tevkifhane Sk. No:1, Sultanahmet İstanbul

Ne Zaman?

12 Temmuz 2019, Cuma
Saat: 13.30 – 19.00